Arkitektkontor Stockholm

Erfarna arkitekter | 070-48 18 00

Om oss

ERFARNA ARKITEKTER I STOCKHOLM

Sedan 1980 har Glockgruppen Arkitekter AB varit verksamma med uppdrag främst i Stockholm, Göteborg och Skåne. Glockgruppen är delägare i PAR - Praktiserande Arkitekter i Samverkan – pararkitekter.se – vilket gör att vi har tillgång till ett brett nätverk som möjliggör arbete även med större uppdrag som kräver ett flertal arkitekter för att genomföras.

Företagets grundare Jonas Glock (SAR/MSA) är specialist på utveckling av fastigheter, restaurering och renovering av såväl bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter och projekterar dessutom många nybyggnationer. Ett stort antal vindsvåningar och villor har ritats under åren och han har även vunnit ett flertal arkitekttävlingar och pris för sin gärning som färgsättare i offentliga miljöer.

Med en arkitektexamen från Kungliga Tekniska Högskolan år 1973 samt en examen från Kungliga Konsthögskolans arkitektursektion för restaureringskonst får du tillgång till en arkitekt med gedigen erfarenhet och relevant utbildning även för kulturhistoriskt kritiska projekt. Jonas Glock kan även anlitas som kvalitetsansvarig enligt PBL med den högsta tillgängliga behörigheten nivå K.

arkitekt

När du söker en arkitekt som har det där lilla extra är vi det rätta valet!