Om oss

Erfarna arkitekter i Stockholm

Välkommen till en arkitektbyrå med lång erfarenhet sedan starten 1988. Vi arbetar i första hand med offentliga byggnader som skolor, sjukhus och kulturhus, men har även erfarenhet av att arbeta med kontor, bostäder och restaureringar av äldre byggnader. Vi arbetar med arkitektuppdrag i alla skeden av ett bygge, såväl nybyggnad som ombyggnad. Att vi arbetar på så många olika slags projekt gör att vi ständigt utvecklar våra kompetenser och ligger i framkant i utvecklingen.

Som arkitekter ser vi alltid till helheten, vi alltid anpassa arkitekturen till omgivningen och skapa en tidlös miljö med hållbara, långsiktiga och väl genomtänkta lösningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande arkitekttjänst, från idé till färdig byggnad.

Vi arbetar hårt för att förverkliga din vision

Vårt team består av välutbildade och erfarna arkitekter som tillsammans har en gedigen kunskap inom alla delar av arkitekturprocessen. Vi tror på samarbete och arbetar nära med våra kunder för att säkerställa att deras visioner och behov speglas i det färdiga projektet.

Vår passion för arkitektur sträcker sig bortom bara vårt arbete. Vi är engagerade i att skapa en hållbar och inkluderande miljö genom våra projekt och samarbeten med andra aktörer inom byggbranschen.

arkitekkontor Stockholm

När du söker en arkitekt som har det där lilla extra är vi det rätta valet